Keskusteluhoitokäynnit

Keskusteluhoitokäynnit

Olen tehnyt psykologin työtä lähes 25 vuoden ajan eli omaan pitkän kokemuksen keskustelemalla auttamisesta. Tarjoan tukeani arjen käännekohtiin, elämän kriisitilanteisiin ja voin auttaa sinua surutyössäsi. Keskustelun tarve voi nousta oman kasvun, perhetilanteen tai muiden ihmissuhteiden aiheuttamista ajatuksista ja tuntemuksista. Myös vanhemmuuden teemat ja uusperheiden haasteet saattavat tarvita yhteistä jäsentelyä. Ajattelen, että inhimillinen kasvu tapahtuu kriisien kautta eli ne kuuluvat osana elämään, mutta ravistelevuutensa vuoksi niistä on joskus vaikeaa selvitä oman lähiverkoston avulla. Keskustelukäynnit ovat aina tavoitteellisia ja tavoitteen toteutumista seurataan käyntien aikana.

Pitkäaikaissairauksiin liittyvä terveyspsykologia on minulle tuttu aihealue. Sopeutuminen, omahoidossa jaksaminen ja voimavarat ovat erityisosaamistani. Diabeteksen ja allergia-iho-astman erityispiirteet ovat minulle tuttuja.

Tarjoamani psykologikäynnit ovat itse maksettavia ja hoitoon pääsee heti. Itsenäisesti hakeutuessasi et tarvitse lääkärin lähetettä.

Koronaviruksen vuoksi teen psykologityötä toistaiseksi sekä työhuoneellani (rajoituksin) että etätyökalujen avulla ja puhelinvastaanottona.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse.