Keskusteleva koulutushetki

KESKUSTELEVA KOULUTUSHETKI

Sinä ja työyhteisösi voitte joskus kaivata buustausta työviikkoon. Tilauksesta pidän teille 120 minuutin teemakoulutuksen. Kyseessä on pienryhmässä tapahtuva oppiminen ja aiheen äärellä on paljon tilaa omalle prosessoinnille. Tapaamiseen ei tarvitse valmistautua, mutta mikäli sinulla tai työtoverillasi on aiheeseen liittyvä ammatillinen kysymys mielessä, sen voi laittaa minulle etukäteen sähköpostilla. Voin näin ollen ottaa juuri kyseiseen kysymykseen liittyviä ajatuksia sisältöihin mukaan.

Koulutushetkessä hyödynnätte sekä työnohjaajan osaamista että keskinäistä reflektiotanne. Voitte myös toivoa tiettyä teemaa hetken aiheeksi!  Koulutus voidaan järjestää joko työpaikkanne tiloissa tai vastaanotollani (tällöin ryhmäkoko max. 5 henkilöä).

KOULUTUSHETKIEN VALMIIT SISÄLLÖT

TEETKÖ TYÖTÄ OMIEN ARVOJESI MUKAISESTI?

Mikä minua työntekijänä ohjaa, millaiset arvot ovat työni takana, toteutuvatko ne työpäivieni aikana? Miten voisin tehdä vielä enemmän arvojeni mukaista työtä? Omien arvojen tutkiminen ja työstäminen on tärkeää, koska pitkäaikaisesta arvoristiriidasta omien arvojen ja työssä toteutuvien arvojen välillä seuraa monelle turhautumista, kyynistymistä tai uupumusta.

AJATTELUTYYLIT TYÖKYKYÄ TUKEMASSA

Millainen ajattelija olen? Mikä rooli ajattelussani on ylikorostunut? Mikä osa ajattelustani taas jää aina vahvempien osien jalkoihin? Tule tutustumaan Edward de Bonon kehittämään hattumalliin, jokaista eri ajattelutyyliä siis kuvastaa yksi hattu. Oman ajattelutaipumuksesi vaikuttaa tapaan, jolla hahmotat maailmaa ja myös työelämää. Ajattelutyyliäsi tutkimalla vaikutat omaan työhyvinvointiisi. Ajattelemme koko ajan jotain, joten ajattelulla on merkitystä!

ONKO SINUNKIN VAIKEAA SANOA EI?

Tervetuloa auttamisammattien peruspulman äärelle, meitä on monta. Tule tutkimaan suhdettasi auttamiseen. Mitä auttaminen on? Millainen on auttajan ja autettavan suhde? Mitä on liiallinen kiltteys ja mitä on terve itsekkyys? Näitä ajatuksia työstämällä vankistat kykyäsi rajata ja täten ylläpidät omaa jaksamistasi. Tämä koulutus on suunnattu auttamisammateissa toimiville.

HINTA

Viiden hengen tiimin koulutushetken hinta on 372 e (sis. alv 24 %)

Kymmenen hengen tiimin koulutushetken hinta on 620 e (sis. alv 24 %)

Hinnat antavat suuntaa suunnittelullenne, ota yhteyttä ja pyydä teidän tiimillenne tarjous. Mikäli tulen kouluttamaan työpaikallenne, lisään Tampereen ulkopuolelle suuntautuviin koulutuksiin matkakulut.

Laskutus tapahtuu koulutushetken jälkeen ilmoittamaanne sähköiseen laskutusosoitteeseen.

KIINNOSTUITKO?

Ota minuun yhteyttä puhelimitse 045 223 8050 tai sähköpostitse ohjaus.aitomaa at gmail.com , niin räätälöidään teille sopiva ajattelun aika.

PERUUTUSEHDOT

Sopimus koulutushetken toteuttamisesta on sitova. Äkillisistä syistä johtuva peruutus (esim. sairastuminen): laskutan puolet kustannuksista. Ilmoitathan peruutuksesta sähköpostitse tai tekstiviestitse. Mikäli en saa tietoa peruutuksesta niin joudun laskuttamaan koko käynnin hinnan.

Koulutuksen peruuntuessa järjestäjän taholta äkillisistä syistä johtuen (esim. sairastuminen) en vastaa kouluttautujille tulleista mahdollisista kuluista (esim. matkakulut).